Hallo, ik wil mij even voorstellen!
Ik ben Jessie Robben en ik ben de aller eerste stagiair van geenengardening.
Ik ben 17 jaar jong en ga naar school in Veghel en wel naar de Fransiscusschool. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met opa, fiets ik vaak en vind ik het leuk om te x-boxen.
Ik vind mijn stage bij geenengardening heel erg leuk. Het liefste zet ik mijn stage voort in het nieuwe school semester, maar dat mag helaas niet omdat we vanuit school verschillende stages moeten lopen. Ik vind het leuk bij geenengardening omdat het iets is wat ik nog nooit gedaan heb en ik het erg leuk en fijn vind om buiten te zijn. Ook de katten bij geenengardening thuis vind ik heel erg leuk, in de pauzes en na het werk als we even na kletsen, kroel ik daar erg graag mee.
Ik heb pas geleden voor het eerst een “nieuwe” tuin aangelegd met Hein, dat was heel erg leuk. Ik heb een boom mogen plaatsen, mogen bladblazen, het gras met een grasmaaier mogen maaien en ga zo maar door!
Ik wil later waarschijnlijk tuinman worden en het liefste bij geenengardening werken, maar of dat allemaal kan, zullen we in de toekomst wel zien.
Groetjes van,
Jessie!